Sigurnosna svjetiljka s mogućnošću programiranja

Sigurnosna svjetiljka s mogućnošću programiranja

MJ-900B može se koristiti kao programabilna svjetiljka za zaštitu kacaka s vanjskom baterijom. Od 10 lumena do 1000 lumena, jahač može brzo i jednostavno programirati gdje žele da budu u svakoj situaciji u kojoj se nalaze. Uz pomoć kacige koji će morati biti pričvršćen na ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

MJ-900B može se koristiti kao programabilna svjetiljka za zaštitu kacaka s vanjskom baterijom. Od 10 lumena do 1000 lumena, jahač može brzo i jednostavno programirati gdje žele da bude u svakoj situaciji u kojoj se nalaze.

2.jpg

Uz pomoć kacige koja će morati biti pričvršćena na kacigu. MJ-900 ide na gredu kao da upravljač preko priloženog silikonskog o-prstena. Baterija dolazi s vlastitim najlonskim trakama koja je kompatibilna s bilo kojom vrstom kacige. Samo 170g za cijeli set, naći ćete ogromnu superiornost izvedbe na većini od svih u jednom kacigu svjetla na tržištu. Dodatna težina svakako vrijedi.

3.jpg

Uobičajeni mod rasvjete uključuju konstantno, SOS, bljeskalicu i upozorenje (brzo dvostruko trepće). Za prosječne urbane bicikliste, svjetlinu treba birati u smjeru dolje ili koristiti neki od bljeskalica / upozorenja. Ako se nalazite na dugim dijelovima praznih cesta bez ulične svjetlosti, možete preokrenuti svjetlinu na 100% i pronaći samu MJ-900B prilično dovoljnu, bez pomoći izlazne svjetlosti.

4.jpg

Svjetlosna glava moći će spremiti sve svoje postavke bez potrebe za ponovnim programiranjem. Prekidač načina rada može se izvršiti jednostavno s jednog gumba napajanja, zaista ne morate imati vaš telefon u blizini. Oblik snopa nije uopće teško na rubovima, a žarišna točka u sredini je prilično blaga.


Hot Tags: programabilno svjetlo za sigurnost kacige, iz SAD-a, trgovina, jeftino, popust, najbolje, izdržljivo, kvalitetno i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit