Mala i lagana sigurnosna svjetla stražnjeg bicikla

Mala i lagana sigurnosna svjetla stražnjeg bicikla

Izrađen za gradske bicikliste koji trebaju praktičnost i vidljivost na točnoj cijeni koja je iznimno lagana na novčaniku, dolazi u Seemee 20, mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikl. Dimenzije su 31x29.5x23mm, oko veličine četvrtine i težine samo 17g, to je vjerojatno Magicshineov ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Izrađen za gradske bicikliste koji trebaju praktičnost i vidljivost na točnoj cijeni koja je iznimno lagana na novčaniku, dolazi u Seemee 20, mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikl.

2.jpg

Dimenzije su 31x29.5x23mm, oko veličine četvrtine i težine samo 17g, to je vjerojatno najmanji svjetlost bicikla Magicshine.

3.jpg

20 lumena maksimalno sposobnih lumena proizvodi halo COB crvenih LED dioda koji nude 180 stupnjeva vidljivosti iza vozača s stupnjem nagnute prema montažnoj podlozi. Jednostavan za montažu i skidanje s silikonskim O-prstenom, pogodan za uporabu u bilo kojem obliku cijevi. Seemee 20 koristi litij-polimersku bateriju od 240mAh kapaciteta na 3.7V, uz održavanje najsvjetlijeg konstantnog podešavanja za 1,4 sati. Runtime se udvostručuje pod bilo kojim postavkama bljeskalice. S najnižim izlazom od 4 lumena na bljeskalici, svjetlost može trajati do 21,7 sati.

4.jpg

IPX ocjena znači rep svjetlo u potpunosti vremenske utjecaje. Seemee 20 je opsežno testiran pod kakvim okolišem i za njegovu izvedbu i trajnost. U ovom trenutku nećete vjerojatno naći bolje.


Hot Tags: mala i lagana stražnja sigurnosna svjetla za bicikle, iz SAD-a, trgovina, jeftina, popusta, najbolja, izdržljiva, kvalitetna i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit