Najbolja sigurnosna svjetla stražnjeg ležaja bicikla

Najbolja sigurnosna svjetla stražnjeg ležaja bicikla

Magicshine uglavnom cilja masu mountainbike, nedavno smo se aktivno proširili na teritorij ceste i urbanog biciklizma, s prvim koje smo predstavili MJ-819 i MS-622. Dobrodošli na ove repne svjetlosti bili su mlako, od tada smo proučavali i poboljšali stariju seriju dok smo ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Magicshine uglavnom cilja masu mountainbike, nedavno smo se aktivno proširili na teritorij ceste i urbanog biciklizma, s prvim koje smo predstavili MJ-819 i MS-622. Dobrodošli na ove repne svjetlosti bili su mlaki, od tada smo proučavali i unaprijedili starije serije, uz održavanje cijene što je moguće niže. Ove smo godine gurnuli Seemee 20 i 60 svjetla za bicikl, a odgovori su bili više nego ugodni.

2.jpg

Iz stražnje kategorije sigurnosnih svjetala, čini se da je Semaem 60 dobio najviše pozitivnih odgovora. Iz veličine, težine i funkcije zadovoljava i premašuje očekivanja. Visokokvalitetni materijali i zanatstvo čine ga istinski izdvojiti od svojih kolega s niskim troškovima. Aluminijska legura pokriva kosu između svjetlosnog lica i stražnjeg nosača, kohezivna konstrukcija daje IPX 6 ocjenu.

4.jpg

Redovi i redovi COB LED-a pokrivaju ravnu prednju svjetlinu koja nudi 30 lumena od 17 lumena i 9 lumena na 3 postavki svjetline. Ugrađeni senzori vibracija otkrivaju promjene brzine i povećavaju svjetlinu do 60 lumena u superbrzom slijedu treperi. Ovo je značajka definiranja Seemee 60.

3.jpg

Kada je u stanju mirovanja, stražnja svjetla će se prebaciti u stanje mirovanja kako bi uštedjeli energiju nakon 60 sekundi. Gumb za uključivanje svijetli zeleno kako bi naznačio kada je punjenje USB-a završeno, a crvena oznaka da se uređaj još uvijek naplaćuje.


Hot Tags: najbolja svjetla za vožnju bicikla straga, iz SAD-a, trgovina, jeftina, popusta, najbolje, izdržljiva, kvalitetna i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit