Mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikle

Mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikle

Od mnogih namjena za MJ-900B, jedna od njih je kao super mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikle. Na 42g teško pridonosi težini na upravljaču, vanjska baterija od 2 ćelije je pričvršćena na vašu cjevčicu kako bi osigurao jedinstveni XM-L2 s 2,2 sata stalnog vremena rada na ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Od mnogih namjena za MJ-900B, jedna od njih je kao super mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikle. Kod 42g teško pridonosi težini na upravljaču, vanjska baterija od 2 ćelije je pričvršćena na vašu cijev koja pruža XM-L2 sa 2.2 sati konstantnog vremena rada pri najvećoj svjetlosti.

3.jpg

Bljeskalica upozorenja koja je jedinstvena za Bluetooth liniju je vrlo koristan alat da biste se primijetili među prometnim gradskim prometom. Brzo bljeskovi u brzom slijedu uz punu svjetlinu osigurat će vam da se viđate od nekoliko milja daleko od brzih automobila. Međutim, u gradskom prometu možda biste ga htjeli podešavati na samo dvadesetak lumena.

4.jpg

Zahvaljujući slobodno prilagodljivoj Bluetooth aplikaciji, od načina osvjetljenja do svjetline lako se može promijeniti s vaših mobilnih uređaja. Bilo da želite koristiti MJ-900B kao svjetlo kacige ili na upravljačkoj traci ili čak na postolju kao stražnje svjetlo upozorenja. Postoje mogućnosti prilagodbe kako bi se to omogućilo.

2.jpg

900B se također može koristiti na planinskim stazama ako tako odaberete, na 1000 lumena, možda ćete ga naći sasvim prikladnim za manje tehničke staze. Opcija svjetla kacige također je dostupna s dodatnom opremom MJ-6058. Baterija se također može koristiti za punjenje drugih USB kompatibilnih uređaja u vrijeme kada je to potrebno.


Hot Tags: mala i lagana sigurnosna svjetla za bicikle, iz SAD-a, trgovina, jeftina, popusta, najbolja, izdržljiva, kvalitetna i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit