Svjetlo za proračun bicikla s LED svjetlom

Svjetlo za proračun bicikla s LED svjetlom

Za mnoge casual bicikliste, ima malo motivacije da se kupuju od brand name bicikla svjetla za stotine dolara, kada su na papiru ekvivalent jedinice dostupne na Amazonu za 1/10 cijenu. Naziv svjetla marke obično proizvodi dobro osnovana grupa stručnjaka s godinama ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Za mnoge casual bicikliste, ima malo motivacije da se kupuju od brand name bicikla svjetla za stotine dolara, kada su na papiru ekvivalent jedinice dostupne na Amazonu za 1/10 cijenu. Ime svjetla marke obično proizvodi dobro osnovana grupa stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i najsuvremenijom industrijskom znanju kako bi se savršeni mnogi često previdjeli detalji koji čine svu razliku.

2.jpg

U našem proizvodnom procesu i proizvodnim procesima, snage slabosti svake generacije i linije proizvoda uzimaju u obzir i optimizirane u našim najnovijim izdanjima. Ovo je u skladu s našom najnovijom generacijom svjetala za casual bicikliste. Svjetiljka za bicikle 300 LED proračuna. Ne samo da dobivate vrhunski proizvod iz robne marke kao što je Magicshine, ali krađa posla će ponovo razmisliti o kupnji proizvoda koji se otpadaju s jedne tvornice s jedne strane.

3.jpg

Allty 300 je dizajniran iz svakog aspekta da bude korisnik prijazan. Ugrađeno sigurnosno svjetlo je naš prvi pokušaj stvaranja sigurnosnog svjetla. Njegovi krugovi su odvojeni od prednjih svjetala, samo trebate ga uključiti kada vam je potrebna. Prednja svjetlosna snaga je zaštićena na 300 stvarnim lumenima s jednim XP-G2, velikim rasponom raspršivanja topline osigurava sigurnost i vrhunske performanse za sve korisnike na svim postavkama.

4.jpg

Lijep, jasan uzorak zrake definitivno će se izdvojiti od svojih kolega s niskim troškovima. Ugrađena baterija može puniti svjetlo na pola sata. Takozvani svi u jednom sigurnosnom svjetlu za sve aktivnosti na otvorenom.


Hot Tags: budžet je vodio bicikl sigurnost svjetlo, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit