Sigurnosna svjetla za bicikle s ugrađenim svjetlom za stražnjicu

Sigurnosna svjetla za bicikle s ugrađenim svjetlom za stražnjicu

Allty 500 je novo razvijena sigurnosna svjetla za bicikl / putno svjetlo s ugrađenim repnim svjetlom. Dizajniran tako da je lagan i praktičan, lako se može skinuti s nosača za montažu nakon svakog vožnje i puniti putem Micro-USB. Prednje svjetlo nudi 500 stvarnih lumena svjetla na nešto toplijem ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Allty 500 je novo razvijena sigurnosna svjetla za bicikl / putno svjetlo s ugrađenim repnim svjetlom. Dizajniran tako da je lagan i praktičan, lako se može skinuti s nosača za montažu nakon svakog vožnje i puniti putem Micro-USB. Prednje svjetlo nudi 500 stvarnih lumena svjetla na blago toplije melodije. Svjetlo pozadinskog osvjetljenja se može kontrolirati neovisno dvostrukim pritiskom na gumb za uključivanje, 2 načina rada bljeskalice i stalni način rada.

2.jpg

Svemiri Allty koriste sve univerzalne Garminove nosače stila, jednostavan zaobljenost otkvačit će svjetlost sa svoje baze za montiranje radi održavanja ili punjenja. Ovisno o vašoj specifičnoj potrebi, Allty 500 se brzo može uklopiti u ulogu komplementarnog svjetla.

3.jpg

Kada se koristi na kacigi, sigurnosno svjetlo stražnjeg sjedala je vrlo vidljivo. To bi moglo nadopuniti jaki upravljač svjetla za off road gužve jer većina MTB vozači ne nose rep svjetla. I kada se susreću s cestama na i od njihovih planinskih staza, znatna je opasnost prisutna posebno za noćne ljubitelje jahanja.

4.jpg

Allty 500 dolazi s montažnim rješenjima za kacigu i upravljač iz kutije. Sve je intuitivno i jednostavno instalirano, nakon čega nećete morati ukloniti nosače.


Hot Tags: sigurnosno svjetlo za bicikle s ugrađenim repnim svjetlom, iz SAD-a, trgovina, jeftino, popust, najbolje, izdržljivo, kvalitetno i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit