Razlika između prednjeg svjetla i svjetiljki za bicikl

- May 09, 2017 -

1, mod svjetline

Uz uobičajeni način osvjetljenja od 100% - 50% do 20%, bljeskalica bljeskalice obično je taktička bljeskalica, a bljeskalica bljeskalice bicikla je sigurnosna upozoravajuća bljeskalica slična upozoravajućoj lampici upozorenja automobila, I profesionalna svjetiljka za bicikl u podešavanju svjetline, nemaju svjetiljku poput zatvaranja, to je za zaštitu sigurnosti pojedinosti jahanja.


2, vodootpornu izvedbu, gore spomenute profesionalne biciklističke svjetiljke, obično imaju odličan vodootporni seks, uzimaju u obzir upotrebu kišnih dana ili voze u slučaju iznenadne kiše, tako da je vodootporni stupanj viši, obično IP65.


I iznad tih karakteristika, prava je profesionalna prednja svjetla za bicikl, postoje i drugi detalji, kao što je instalacija stentnog dizajna kompatibilni s potrebama bicikla, više integracije, kao što su profesionalni prekidači svjetla za bicikle, obično mogu sjati, lako se voziti Brzo pronađite položaj prekidača.


Sva ruka originalna igra, nadam se da ću prihvatiti, radim vanjsku trgovinu svjetiljke za bicikle, ima 7 godina, razumijevanje takvog proizvoda također ima mnogo godina razumijevanja, sada ovo domaće poslovno okruženje, nažalost, stvarno je dobro Kupuju li svjetiljke, ali s proizvođačima smeća, svim vrstama imitacija koje vode baterije visokoprofesionalnih ručnih uređaja, imaju samo jednu prednost, nisku cijenu, nižu cijenu nego skup dobre cijene. Gore navedene značajke raznih profesionalnih biciklističkih svjetiljki ne odnose se na njih.

  • MJ-906 Top Mountain Bike LED rasvjetno tijelo, prednja svjetla za bicikle i vozarina za vožnju noću
  • Eagle 300 USB punjiva prednja svjetla bicikla, biciklistička noćna svjetlost
  • MJ-900 Punjiva Mini Budget LED prednja svjetla za vožnju po noći
  • Eagle 600 USB punjiva LED svjetiljka za bicikle, prednja svjetla u ciklusu za manje od 100 godina
  • MJ-902 Super Bright LED punjiva biciklistička svjetla za noćno vožnje
  • MJ-6015 O-prsten Ručka, pribor za Magicshine Road Bike Prednja LED svjetla

Srodni proizvodi