Razlika između biciklističkih svjetiljki

- May 09, 2017 -

Prema upotrebi, svjetla za bicikle mogu se klasificirati kao svjetla za upozorenje i rasvjetne svjetiljke. Glavna funkcija upozoravajuće žarulje je omogućiti da vitez bude vidljiv, kako bi se održala sigurna udaljenost, opće svjetla stražnjice su svjetla upozorenja; Svjetiljke moraju osigurati dovoljno osvjetljenja, tako da vitezovi mogu vidjeti cestu ispred, opći svjetla su svi svjetiljke za rasvjetu, ali i brojne trepće značajke, može se koristiti kao upozorenje.


Budući da se stražnja svjetla uglavnom koriste kao upozoravajuće pasivno osvjetljenje, svrha je da se vidi, tako da stražnja svjetla moraju učiniti vitez sa stražnje strane na bočnu stranu svih kutova, što se može jasno vidjeti, tako da mora imati određeni Svjetlosni intenzitet izvan, što je još važnije je rasprostranjena distribucija svjetla. Stoga, pored gledanja stražnje strane stražnje svjetline, trebali biste pogledati i lijevu i desnu stranu od 30 stupnjeva, 60 stupnjeva i 90 stupnjeva svjetlosti, ako su sa stražnje strane 0 stupnjeva premješteni s lijeve i desne strane 90 stupnjeva imaju široku i ujednačenu svjetlost, naravno, najsigurnija.


Zbog niske potrošnje energije, opće uporabe baterija 7. baterije ili CR2032 baterije, baterije s gumbima mogu smanjiti veličinu repnih svjetala, ali je cijena baterija gumbima veća i ne može se ponovo napuniti. Instalacija stražnjih svjetiljki su više od cijevi, jastuka sjedala i stražnje vilice, u kupnju treba obratiti pozornost na instalaciju praktičnost, kao što je li potreba za korištenjem alata, bilo da se popraviti vrećicu na mat, Mogu odgovarati veličini različitih promjera? Budite oprezni da nećete biti pokriveni drugim stvarima prilikom instaliranja.

  • MJ-908 Snažne visoke svjetleće LED planinske svjetiljke postavljene, najsjajnija prednja svjetla za bicikle
  • MJ-902 prednja i stražnja bicikla LED prednja svjetla i stražnja svjetla za noćno vožnje
  • MJ-900 Punjiva Mini Budget LED prednja svjetla za vožnju po noći
  • MJ-819 Smart USB LED Stražnji svjetlosni stražnji dio za vašu bicikl
  • MJ-902 Super Bright LED punjiva biciklistička svjetla za noćno vožnje
  • MJ-892 Sigurnosni uređaj za vožnju po noći, 200 lumena LED svjetla s Cree prednjim svjetlima

Srodni proizvodi