Kupnja prednjih svjetala

- May 09, 2017 -

Prednja svjetla uglavnom su ugrađena u ručku, potrošači u kupnji, moraju paziti na automobil s ručkom, instalacija je prikladna, a razina kuta je podesiva. Ako ručica nema slobodnog prostora, također može koristiti stalak za prijenos svjetiljke montiran na prednjoj ploči za pojačanje vilice. Prednja svjetla obično koriste 5., 7. akumulatorsku ili litijsku bateriju, 5., 7. baterija su češća, ali jednom se koristi 4-3, tako da će volumen biti veći; Svjetiljka koja koristi litij baterije je mala, ali cijena je veća i nije uobičajena. Koristite 5. ili 7. akumulator da obratite pažnju na kvalitetu baterije, ako dulje vrijeme ne morate uklanjati baterije, kako bi baterija nestala iz žarulje oštećenja.


U funkcionalnom aspektu, najbolje je imati potpuno svijetlo, polu-svijetlo i trepće način, kako bi se slijedio stvarni cestovni promet, kao što je to u vedro osvijetljenim gradskim ulicama biciklizam, treperi način umjesto jarkih svjetala dolaze u oku , Većina proizvoda žarulje može spriječiti kišu, ako je to nesretni unos vode, prvo treba isključiti, otvoriti brisanje, sjenke nakon otvaranja.


Jeste li upali svjetla automobila? Svjetiljka će u budućnosti postati standard bicikla, bez obzira na vožnju brdskim biciklom, cestovnim vozilom, automobilom za prigradske automobile ili košarku, sve dok noćno bicikliranje treba biti postavljeno naprijed, stražnja svjetla, neka drugi jasno vide postojanje Bicikla kako bi se osigurala sigurnost vožnje! Konačno također žele privući prijatelja automobila, nemojte zaboraviti koristiti punjive baterije koliko god je to moguće, i napraviti dobar oporavak baterije Oh!


Izaberite glavnu svjetiljku bicikla, ili iz njezinog korištenja čip za LED svjetlosni čep, maksimalni lumen broj, krug pogona, vijek trajanja baterije, termička konstrukcija i vodootporni ovi aspekti.

  • MJ-906 Top Mountain Bike LED rasvjetno tijelo, prednja svjetla za bicikle i vozarina za vožnju noću
  • MJ-908 Snažne visoke svjetleće LED planinske svjetiljke postavljene, najsjajnija prednja svjetla za bicikle
  • MS-622 Ponovno punjenje proračuna bicikla Prednja i stražnja kombinirana svjetla set
  • MJ-908 Najsjajnija, najmoćnija punjiva LED planinska svjetla s indikatorima
  • MJ-6102 Cree Bike Light baterija za Magicshine High Powered LED svjetla
  • MJ-6058 Bike Light kaciga, kompatibilna s Gopro kamere i odzračenim jahanim kacigama

Srodni proizvodi