Ugradnja sigurnosnih svjetala za bicikle

- May 09, 2017 -

Kretanje bicikla, sve više i više omiljenih ljudi, naravno, putovanje biciklom kao sredstvom za prijevoz je također prilično uobičajeno, ali sve više i više motornih vozila, vožnje biciklom sigurnost putovanja sigurnosti sve više i više ozbiljnih, kako zaštititi od sigurnosti Biciklističkih putovanja, potrebno je razmotriti problem. Instalacija sigurnosnih upozoravajućih svjetala je vrlo dobar način da vam kažem moje iskustvo u instalaciji.


Prednja svjetla su neophodna, a to je sigurnost noćne vožnje. Ugradite nosač svjetiljke na prednju stranu, a zatim stavite žarulju svjetiljke punjenja u stalak za svjetiljke. Budući da se radi o tipu punjenja, ne trebate zamijeniti baterije i potrošnju energije, može biti dugotrajna rasvjeta, a može namjestiti žarišnu duljinu, osvjetljenje se može prilagoditi i vrlo je prikladno.


Prednja reflektirajuća svjetiljka. Instaliranje ove svjetiljke je nadolazeći auto, može učinkovito odražavati drugu stranu svjetla, tako da druga strana može pronaći na vrijeme, to je neophodno. I ovaj Shang u svjetlosti osvjetljenja, reflektirajuća udaljenost od prednjih svjetala da bude daleko. U gradskoj cesti bolje osvjetljavaju stanje, ne mogu otvoriti prednja svjetla, također mogu napraviti automobil pronašli sebe.


Svjetiljka koja emitira stražnje svjetlo. Svjetiljka je montirana ispod stražnjeg okvira, s različitim svjetlosnim načinima upozoravanja stražnjeg vozila. Prednja svjetla s ručnim prekidačima, uvjeti osvjetljenja mogu biti zatvoreni.

Svjetiljka s reflektivnim pedalama. Na bočnoj strani dvije noge, imaju reflektivnu svjetiljku, bez obzira na prednji ili stražnji dio ima automobil, može se osvijetliti u svjetlu situacije, stražnje svjetlo isključuje situaciju, a stopala gore i dolje kretanje, odražavajući svjetlost Učinak je također vrlo dobar, u slučaju udaljenosti može vidjeti svjetlo u ljuljački.

  • MJ-902 MTB prednja svjetla s pozadinskim osvjetljenjem, LED prednje svjetlo i pozadinsko svjetlo
  • MJ-908 Snažne visoke svjetleće LED planinske svjetiljke postavljene, najsjajnija prednja svjetla za bicikle
  • MJ-898 kaciga za bicikle s ugrađenim LED stražnjim svjetlima za cestovne bicikliste
  • MJ-892 Sigurnosni uređaj za vožnju po noći, 200 lumena LED svjetla s Cree prednjim svjetlima
  • MS-622 USB svjetla za upozorenje s mogućnošću punjenja za djecu, mlađe od 50 godina za dječji proračun
  • MJ-6102 Cree Bike Light baterija za Magicshine High Powered LED svjetla

Srodni proizvodi