Kaciga za bicikle

- May 09, 2017 -

Kriteriji protiv utjecaja kacige bicikla i čvrste sile kopče Američki komitet za sigurnost potrošačkih dobara (CPSC) sredinom 70-ih godina prošlog stoljeća. Parametri projekta kao što su SNELL Foundation, Američki nacionalni ured za norme i Američka akademija za testiranje materijala prikazani su prema različitim institucijama. U to vrijeme samo je jedna kaciga motocikla svjetla ispunila taj kriterij. Ipak, biciklisti odbijaju nositi takve kacige jer su teški i prozračni.

U tu svrhu tvrtka Bell Biker prvi je razvila standardni CPSC bicikl Kaciga, izrađena je od ABS plastične ljuske, omotana u polistirensku pjenu. Kasnije obnovljene ljuske materijala PVC i polycarbonate s višim cijenama materijala uvelike smanjuju težinu kacige. Općenito govoreći, kacige za bicikle mogu izdržati barem dva procesa utjecaja, prvi put i drugi biciklisti ili automobili sudarali, drugi puta vožnja biciklistima pao je na sudar, a ti materijali imaju dobar puferski učinak na dva udara. / P>


Od pojave biciklističkih kaciga, oblik je prošao mnogo promjena. Okrugla kaciga je već zastarjela, kaciga je sada manja, a odzračnica ima veliku promjenu, a učinak hladne ventilacije također je u skladu s aerodinamičkim načelom.

  • MJ-902 MTB prednja svjetla s pozadinskim osvjetljenjem, LED prednje svjetlo i pozadinsko svjetlo
  • MJ-906 Top Mountain Bike LED rasvjetno tijelo, prednja svjetla za bicikle i vozarina za vožnju noću
  • Eagle 700 prednja svjetla za bicikle, biciklistička svjetiljka za biciklističke biciklistice
  • MS-622T Stražnja svjetla treperavih za bicikle ili kaciga
  • MJ-819 Smart USB LED Stražnji svjetlosni stražnji dio za vašu bicikl
  • MS-622 USB svjetla za upozorenje s mogućnošću punjenja za djecu, mlađe od 50 godina za dječji proračun

Srodni proizvodi