Savjeti za kupnju stražnjih svjetala za bicikle

- Dec 28, 2017 -

Tiho noć vožnje biciklom, automobili oko, lokomotive vjerojatno će biti potpuno nevidljive, ne mogu čuti, žele da drugi prolaznici pronađu vašu ranu prisutnost, moraju biti postavljeni stražnja svjetla, neće se dogoditi da se progone nesreće.


Poput motornih vozila kao što su parobrodne svjetiljke, svjetla za bicikle uglavnom se "vide" i "vide" ove dvije funkcije, odgovorne za aktivno osvjetljenje prednjeg svjetla, moraju osvijetliti cestu ispred ceste; i pripada pasivnim svjetlosnim svjetlima, ramenima automobila Prijatelji drugih, automobil je vidio zadatak.


Da se jasno vidi kao princip


Sve dok postoji prilika da dođete u kontakt s drugim ljudima i vozilima u biciklističkoj okolini, prirodno će biti potražnja za "vidom". Prikladno svjetla za leđa su važan alat za osiguranje vlastite sigurnosti, posebno noću, ranim jutarnjim satima ili u drugim slabo osvijetljenim prostorima. Pod, poput vožnje tunelom, planinskih cesta, stražnja svjetla su neophodna sigurnosna oprema.


Budući da se stražnja svjetla uglavnom koriste kao upozoravajuća pasivna rasvjeta, svrha je vidjeti. Stražnja svjetla moraju biti vidljiva na svakom kutu sa stražnje strane na stranu. Stoga, osim što ima određenu svjetlinu, važno je imati širok raspon raspodjele svjetlosti. Dakle, dodatne svjetiljke osim gledanja svjetlosti stražnjeg dijela, također moraju gledati lijevu i desnu stranu od 30 stupnjeva, 60 stupnjeva do 90 stupnjeva svjetlosti, ako je odmah iza 0 stupnjeva oko 90 stupnjevi su opsežni Jedinstvena svjetlost, naravno, sigurnija.


Je li instalirana USB punjač ili baterija?


S litij-ionskom baterijom naširoko koristi, USB punjenje svjetla u posljednjih nekoliko godina postala je glavna sila proizvoda marke. Međutim, tradicionalne lampe na bateriji i dalje imaju neke nezamjenjive značajke. U usporedbi s USB stražnjim svjetlima za punjenje, stražnja svjetla na bateriji imaju sljedeće značajke: 1. Početni trošak nabave je relativno nizak; 2. Trošak kasnijeg korištenja je visok; Dulji vijek trajanja baterije; 4 kratko vrijeme da napunite energiju.


I sada popularna USB punjač svjetla, njegove karakteristike su upravo suprotno: 1. Početni troškovi nabave su veći; 2. niže cijene naknadne uporabe; 3. Izdržljivost je relativno kratka; 4. Nadopunite dugotrajnu snagu. Osim toga, stražnja svjetla za punjenje USB-a također trebaju obratiti pažnju na probleme s prenaponiranjem kako bi se izbjeglo oštećenje litijske baterije.


U dodatnim stražnjim svjetlima, svjetla s baterijama i USB svjetla za punjenje nisu dobra ili loša, samo su prikladna i neprikladna. Potrošači mogu prema vlastitim navikama jahaća, s navedenim značajkama proizvoda, odlučiti kupiti stražnja svjetla za baterije ili stražnja svjetla za USB punjenje. Na primjer, vrlo malo vozača voze noću zbog niske učestalosti korištenja stražnjih svjetala, kupnja stražnjih svjetala baterije bit će ekonomičniji izbor; kao stražnja svjetla koriste visoku frekvenciju, ali ne trebaju dugotrajni životni vijek, prikladno je kupiti USB stražnja svjetla za punjenje.


Odaberite svoj proizvod


Potrošači u kupnji svjetala, general će uzeti u obzir svjetlinu, kut gledanja, vijek trajanja baterije i cijenu, ignorirajući druga svjetla kao što su blistav, mjesto instalacije i boju rasvjete i drugi čimbenici.


Na primjer, neke pozadinske svjetlosti visokog svjetla mogu pružiti dulje udaljenosti upozorenja, ali i zbog toga što su svjetla previše svijetla i previše oštra, što utječe na stražnji pogled vozila, ali uzrokuje opasnost. I lumen visoke, iako će se osjećati vrlo svijetlo, ali i relativno moć, za vožnju u običnoj zajednici, možete odabrati da su lumene umjerene ili korištenje svjetlosnog vodiča, reklamirana svjetlost nije sjajna.


Ponekad čak i na putu, možemo ustanoviti da su neki vitezovi pogrešno koristili bijelu prednju svjetiljku kao stražnje svjetlo, ili instalirali neke šarene pozadinske svjetlosti u boji svjetla. Te nepravilne svjetiljke mogu lako izazvati druge ljude da pogrešno shvate da prilikom odabira i korištenja stražnjih svjetala moraju se izbjeći.


Nakon instalacije treba pregledati


Sve više i više vrsta stražnjih svjetala za bicikle na tržištu, prilikom kupnje treba obratiti pažnju na jednostavnost instalacije, kao što je potreba za alatima, gdje se može instalirati? Mogu li odgovarati različitim veličinama promjera? Opći položaj instalacije, uključujući cijev sjedala, nakon vilice, nakon polica, jastuka (pramca sjedala), kacige, vrećice jastuka. U instalaciji posebnu pažnju nećete biti drugi predmeti na automobilu, kao što su police, tlo, poklopac jastuka, što uvelike smanjuje učinak upozorenja? Ovaj put nakon izbora polica svjetla ili se može postaviti ispod sjedala stražnjih svjetala, bit će bolji izbor. Još jednom nakon instalacije, neće biti previše svijetla? Hoće li bljesnuti na leđa ljudi?


  • Svjetiljka s USB punjačem
  • Prilagodljiva LED svjetla za bicikl
  • MJ-900 Punjiva Mini Budget LED prednja svjetla za vožnju po noći
  • MJ-819 Smart USB LED Stražnji svjetlosni stražnji dio za vašu bicikl
  • MJ-898 kaciga za bicikle s ugrađenim LED stražnjim svjetlima za cestovne bicikliste
  • MJ-898 MTB biciklistièki kaciga s LED prednjim svjetlima i Inteligentno svjetlo za stražnju svjetlost

Srodni proizvodi