Svjetla za bicikle

- May 09, 2017 -

Svjetiljka bicikla je svjetiljka montirana na bicikl za vožnju po prijateljskoj noći. Jahanje prijatelja s baterijskom svjetiljkom s kombinacijom takvog isječka da se ponaša kao oprema za noćno jahanje, najveća prednost je prijenosna ekonomija, a nedostatak je uska svjetlost, slijepa površina, dugotrajan život i slaba sigurnost.


I za profesionalne prijatelje u vožnji, opremljeni su profesionalnim svjetiljkama za bicikle, ova vrsta svjetiljke bicikla ima dugi vijek trajanja, dugotrajan rasvjetni lanac, vodootporni i znoja, nose neravne sigurnosne indekse visokih karakteristika, no skupe cijene i pustiti redovnu vožnju Prijatelji su zabranjeni.


Svjetiljke za bicikle mogu se podijeliti na dvije vrste spontanih električnih i baterijskih svjetala za bicikle, a spontani električni tip može se podijeliti na proizvodnju električne energije trenja gume i ugrađene generatore bubnja u dvije vrste; Baterijske svjetiljke za bicikle mogu se razvrstati u vrstu baterije i svjetiljke, te na bateriju i svjetiljku. Budući da svjetiljka bicikla za proizvodnju električne energije nije potrebna za otvaranje svjetla prigoda, također je potrebno izdržati otpornost na trenje, a to nije prihvatljivo za zahtjevne vozače, tako da je uobičajeno korištenje baterijskih svjetala za bicikle.


Svjetla za bicikle mogu se podijeliti na prednja svjetla, stražnja svjetla za upozorenje i Hot Wheels (također se nazivaju svjetlo kotača).

  • MJ-900 vodootporna ciklička svjetiljka, punjiva prednja biciklistička svjetiljka
  • MJ-900 Punjiva Mini Budget LED prednja svjetla za vožnju po noći
  • MS-622 Ponovno punjenje proračuna bicikla Prednja i stražnja kombinirana svjetla set
  • MJ-898 biciklističke kacige s ugrađenim svjetlima, LED prednjim svjetlima i stražnjim svjetlom
  • MJ-908 Najsjajnija, najmoćnija punjiva LED planinska svjetla s indikatorima
  • MJ-898 MTB biciklistièki kaciga s LED prednjim svjetlima i Inteligentno svjetlo za stražnju svjetlost

Srodni proizvodi