Svjetiljka s USB punjačem

Svjetiljka s USB punjačem

Većina MTB biciklista bi radije imala kacigu svjetlosti dodavši više osvjetljenja i definicije na stazama točno ondje gdje gledaju budući da se upravljačka svjetla za bicikle suočavaju samo naprijed, to je osobito istinito na tehničkim stazama na kojima su grane, korijenje, vodene lokve ili stijene mogu ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Većina MTB biciklista bi radije imala kacigu svjetlosti dodavši više osvjetljenja i definicije na stazama točno ondje gdje gledaju budući da se upravljačka svjetla za bicikle suočavaju samo naprijed, to je osobito istinito na tehničkim stazama na kojima su grane, korijenje, vodene lokve ili stijene mogu lako uništiti vašu noć u žurbi.

3.jpg

Za naše prošle MTB preporuke, MJ-900 je preuzela ovu ulogu zbog svoje savršeno zrake uzorak za kacigu svjetlo, okrugle šire s mekim toplom točkom u sredini. S produžnim kabelom koji širi bateriju u ruksak, MJ-900 doda gotovo gotovo nikakvu težinu kacigi dok osigurava gotovo 1000 lumena svjetla. Sada je ova uloga naslijeđena poboljšanom MJ-900B USB punjivom kacigom svjetlom za MTB.

2.jpg

Ne samo da dolazi s boljim toplinskim upravljanjem tako i performansama, a tehnika proizvodnje optičkih leća također je poboljšana tijekom godina.

4.jpg

Baterija je ponovno dizajnirana tako da je USB punjiva i može preuzeti ulogu banke za energiju za vaše mobilne uređaje. Vodonepropusni žičani utikači također su poboljšani kako bi se koristilo usisavanje kako bi se osigurala super sigurna, ali lako odvojena veza.


Hot Tags: usb punjiva kaciga svjetlost, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit