MJ-900 LED svjetla za kacige za biciklističke bicikliste

MJ-900 LED svjetla za kacige za biciklističke bicikliste

Super svjetlo na 72g, te s baterijom koja teži od 130g. MJ-900 čini snažan dodatak svakom planinskom biciklu koji traži svijetlu, ali visoku izvedbu kacigu kako bi upotpunila svoje upravljačke svjetlosti.

Chat Now

Detalji o proizvodu

MJ-900 je najmanji svjetlo u seriji 900 s najmanjom težinom od 72 g, savršeno je kao kaciga svjetlosti s kutom snopa od 20 stupnjeva i visokim 1200 lumena.


Za sve terene i brzinu, vožnju off roadom i MTB-om, svjetlo kacige je potrebno, kako biste točno usmjerili svjetlo u kojem gledate s određenim stupnjem fokusa, posebno na onim uskim, brzim stazama na kojima ćete trebati Vidjeti dalje niz cestu. Na sporijim, tehničkim stazama, trebat ćete visoku svjetlinu na vašem upravljaču kako biste osvijetlili sve korijene, vodene lokve, lišće i grane. I svjetlo za glavu kako bi se sjena pretvorila i dodala još više definicija na najstrože prepreke.


Svjetlo i 7.4V 2,6 Ah baterija koja teži na 130g mogu biti pričvršćeni na kacigu vašeg bicikla u samo nekoliko minuta. Veća akumulatorska baterija pohranjena u džepu ili ruksak za odjeću također se može priključiti preko produžnog kabela za dulji radni vijek.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 montirana na kacigu LED svjetla za mountain bike vozače, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit