MJ-886 punjiva LED prednja svjetiljka, svjetlo od 550 lumena svjetla

MJ-886 punjiva LED prednja svjetiljka, svjetlo od 550 lumena svjetla

MJ-886 je svestran, 550 lumen stvarni izlazni prednji svjetiljak za vrijeme trčanja, biciklizma, pješačenja, kampiranja, speleologije ili skijanja.
Njegov visoki izlaz i dizajn otporan na vremenske uvjete čine ga idealnim za noćne aktivnosti na otvorenom u bilo kojem stanju u bilo kojem stanju.

Chat Now

Detalji o proizvodu

Magicshine uvodi ugodno i svestrano svjetlo za glavu koje se nosi tijekom vožnje, vožnje bicikla, pješačenja, penjanja, kampiranja ili čak speleologije. Tri iznimno svijetla LED svjetla proizvode 550 lumena stvarnog izlaza.


2 x 18650 litij-ionske baterije lako se mogu puniti pomoću punjača 1.0A uključene u pakiranje i punjenje je 3 sata. Životni vijek LED-a iznenađujuće iznosi 50.000 sati.

Gumena glava na ovom CREE prednjom svjetlu je podesiva i sjedi u položaju po vašem izboru na glavi. Baterija se nalazi u vrećici pričvršćenoj na traku za glavu, tako da nije potreban nikakav drugi pribor. MJ-886 prednja svjetla također dolaze s posebno dizajniranim trakama (naručiti zasebno) kako bi se olakšala uporaba kada se kaciga montirala. Izrada vrlo svestranog dodatka u stablu Magicshine.


Kompaktan i elegantan dizajn savršen je za šetače, penjače, skijaše, snowboardere, bicikliste ili planinare.


Svjetlo dolazi s daljinskim upravljačem prekidača / indikatora razine baterije. To se može udobno pričvrstiti na vašu odjeću kako bi bilo lako pregledati preostali kapacitet baterije, kao i podešavanje izlaznih razina prema uvjetima. MJ-886 je izuzetno moćan i s izmjerenom snagom od 550 lumena, posebno na ovoj razini cijena. Kut samog svjetlosnog glava može se podesiti kako bi zadovoljio vaše precizne potrebe ovisno o terenu, razinama osvjetljenja itd., Vrlo fleksibilnom svjetlu.

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-886 punjiva LED prednja svjetiljka, svjetlo od 550 lumena svjetla, iz SAD-a, trgovina, jeftina, popusta, najbolje, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit