Svjetlo s pozadinskim osvjetljenjem Urban Light Bike

Svjetlo s pozadinskim osvjetljenjem Urban Light Bike

Jedan od naših najnovijih dodataka za repnu svjetlosnu liniju. Seemee 20 je super svijetlo svjetlo za gradnju repne svjetlosti dizajnirano kako bi bilo super lagano i praktično za uporabu. Red COB LED generira 20 lumena maksimalnog izlaza. To je dosta vidljivo u gradskim ulicama na stražnjem svjetlu s 180 stupnjeva vidljivosti ....

Chat Now

Detalji o proizvodu

Jedan od naših najnovijih dodataka za repnu svjetlosnu liniju. Seemee 20 je super svijetlo svjetlo za gradnju repne svjetlosti dizajnirano kako bi bilo super lagano i praktično za uporabu.

3.jpg

Red COB LED generira 20 lumena maksimalnog izlaza. To je dosta vidljivo u gradskim ulicama na stražnjem svjetlu s 180 stupnjeva vidljivosti. Montažna podloga za Seemee 20 izgrađena je na kosom kutu tako da kada je montirana na postolje sjedala, stražnja svjetla usmjeravaju ravno unazad vodoravno, a ne troše jedan lumen svjetla do tla.

2.jpg

Seemee 20 teži samo 17 g, vodootporni i USB punjivi. Njegova ugrađena litij-polimerska baterija može održavati konstantan način rada pod maksimalnim izlazom oko jedan i pol sati. 2 načina rada bljeskalice traju dvostruko duže. Osmišljen kako bi bio mali, lagan i ekonomičan, Seemee 20 prednja svjetla idealna je za učenike, tinejdžere i djecu.

4.jpg

Zadana dodatna oprema za Seemee 20 uključuje silikonski O-prsten za montažu i Micro-USB punjač kabel.


Hot Tags: svijetlo svijetlo svjetlo za putnike iz SAD-a, trgovina, jeftino, popust, najbolje, izdržljivo, kvalitetno i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit