Svjetla MJ-819 crvenih stražnjih svjetala za bicikl za biciklizam

Svjetla MJ-819 crvenih stražnjih svjetala za bicikl za biciklizam

MJ-819 je remek-djelo dizajna i tehnologije koja prilagođava snagu svjetlosti i uzorak zraka na temelju uvjeta okoline koju otkriva.
Kada usporite, svjetlo postaje sjajnije i ostaje neprekidno za upozorenje, kada je ambijentalna svjetlost dosta, ona se smanjuje kako bi se uštedjela energija.

Chat Now

Detalji o proizvodu

USB punjiva Smart Tail Svjetlo Inteligentna tehnologija otkrivanja Dnevno svjetlo vidljivo

MJ-819 je remek-djelo koje pruža novu razinu sigurnosti, ljepote i tehnologije. U njemu jedinstveno inteligentno ponašanje, pametno stražnje svjetlo prepoznaje kada se kočnica primjenjuje i povećava svjetlinu te drži neprekidno da signalizira da vozači ili vozila iza vas usporavaju.

Pametno stražnje svjetlo prepoznaje i druge izvore svjetlosti i automatski se uključuje i isključuje prema potrebi. Naš pametno stražnje svjetlo pruža vidljivost iz svih kutova i savršeno je za bicikliste koji zahtijevaju dodatnu sigurnost i zaštitu našeg inteligentnog modela koji vodi industriju.


Popularni medijski pregled:

Možda ću morati ukrasti neke riječi iz moje posljednje recenzije, jer ovdje imaju tako istinito. Jednostavno online pretraživanje za "biciklističko svjetlo" donijet će vrtoglavu količinu opcija. Kako bi se međusobno odvojili, većina proizvođača igra igri lumena koja gura proizvodnju na veće i veće visine ... i nema pritužbi ovdje. Što se tiče osvjetljenja za pregled, međutim, MJ-819 svjetlosni ležaj je jedan od rijetkih na tržištu koji ima pametnu značajku za kontrolu svjetlosnog izlaza na temelju situacija jahanja i svjetlosnog okruženja.


Prije ronjenja u ove značajke, idem na osnove. Ova svjetiljka ima maksimum izvođenja od 12 sati, USB je punjiva i sportski velikodušan 15 count SMD LED usmjerenih na postizanje više od 180 stupnjeva vidljivosti. Također se tvrdi IPX4 vodonepropusna ocjena.

Zanimljiv dizajn je tražen nakon za gori. Poput nekih od Magicshines većih svjetala, 3 veličine trake mogu osigurati držač brzog oslobađanja na sjedalo. Gdje su neke grede malo prljave i trzavice, ova greda je čvrsta kao i oni dolaze. Nakon ovog dijela svjetlo se pričvršćuje na brzu oslobađajuću ruku koja može biti rukovanje jednom rukom. Ova ruka ima nekoliko zapreka za podizanje svjetla u odnosu na vaš sjedalo. Sve u svemu montiranje je čvršće no što treba, ali ja ću to uzimati na svakom danu preko remena.


Na to gori pitanje, što je s onim pametnim značajkama? Pa, zapravo postoje dvije pametne funkcije. Prvo, ovaj proizvod detektira količinu svjetla u svom okruženju kako bi pokrenula automatsko uključivanje / isključivanje. Ova funkcija zasigurno funkcionira, tijekom dnevnog testiranja u "inteligentnom načinu rada", moja se svjetlost isključila dok je vozila vani, a zatim se okrenula natrag i jednom sam napunila svoj bicikl u prtljažnik mojih automobila. Ovo nije, naravno, svrha ove značajke, ali to je bio moj prvi susret s njom. Druga i tantalizirajuća osobina je regulator senzora pokretanja. Pod kočnicom (ili usporavanjem iz bilo kojeg razloga) svjetlost će i povećati intenzitet i postati konstantna, a ne bljesak. Tijekom ispitivanja nije bilo očito da je intenzitet porastao, ali je svjetlo dosljedno postalo čvrsto pri kočenju. Zapravo, ovaj senzor mora biti pažljivo programiran jer je osjetljivost izgledala upravo ispravno. Možete se obrušiti bez svjetlosti koja se okreće na čvrsto, ali čim vaše usporavanje postane izraženije, svjetlost će raditi svoj "thang". Srećom, svjetlo je također dizajnirano s dodatnim postavkama za pokretanje svjetla u ručnom načinu tako da vozači mogu nadjačati dnevno svjetlo -off funkcija, kao i auto-konstantna funkcija kada to nije prikladno.


Baš kao i prethodna revizija, previše je čokolade u ovoj trgovini slatkiša kako bi slijepo odabrali najbolju. Nazovite me zatim čokoladom. Ovaj mali makaron nudi nekoliko stvari koje drugi ne, a to nije kokos, već je, naravno, kontrola automatizacije osjetila svjetlosti i pokreta. Nudeći ručni i inteligentni način, korisnici imaju luksuz da biraju kada koristiti ove značajke. Znajući koja ste postavka u kojoj se nalazite je izazovna i to bi bila moja najveća žalba. Ostale značajke dizajna su sjajne poput montaže i velikodušne vidljivosti. To možda nije savršeno svjetlo, ali MJ-819 postiže sve svoje ciljeve da bude sjajni svjetlosni snop s neobičnim značajkama koje ga čine izdvojenima iz gomile.


Sadržaj kutija

USB stražnje svjetlo

USB kabl

Najlonske trake

Kućište ključa

Engleski korisnički priručnik

Jamstvena kartica

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-819 crvena svjetla stražnjeg bicikla za biciklističku sigurnost, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit