Super Svjetleća svjetla Urban Bike

Super Svjetleća svjetla Urban Bike

Monteer 1400 je iznimno izlazni prednji svjetlo urbanog bicikla. Novo je iz ponude Magicshinea 2018. godine. 1400 lumena stvarnog izlaza proizvodi 2xCREE XM-L2 LED. Sva aluminijska ljuska daje vrlo elegantan izgled i dojam, s velikim rešetkama za raspršivanje topline koja pokriva veći dio gornje strane prednjih svjetala ....

Chat Now

Detalji o proizvodu

Monteer 1400 je iznimno izlazni prednji svjetlo urbanog bicikla. Novo je iz ponude Magicshinea 2018. godine. 1400 lumena stvarnog izlaza proizvodi 2xCREE XM-L2 LED.

2.jpg

Sva aluminijska ljuska daje vrlo elegantan izgled i dojam, s velikim rešetkama za raspršivanje topline koja prekriva većinu gornje strane prednjih svjetala. Za razliku od većine tradicionalnih, sve u jednom cestovnom ili gradskom svjetlu.

4.jpg

Monteer 1400 je dizajniran s uklonjivim spremnikom akumulatora. Stražnji ulaz može se otvoriti novčićem, a 18650 stanica se brzo i jednostavno razmjenjuju na letu. Imajte na umu da su ćelije baterija po mjeri Magicshine, oblik je posve drukčiji od tržišne norme.

3.jpg

Jednostavno USB punjive i IPX 4 vodonepropusne, Monteer 1400 izuzetno je svestran svjetlost jeste li u cestovnom ili urbanom biciklizmu, a njegov visoki izlaz može čak odgovarati ulozi prednje svjetiljke montirane na kacigu za ozbiljne brdske bicikliste.

5.jpg


Hot Tags: super svijetle urbane biciklističke svjetiljke, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljive, kvalitete, niske cijene
Srodni proizvodi

Upit