MJ-900 Punjiva Mini Budget LED prednja svjetla za vožnju po noći

MJ-900 Punjiva Mini Budget LED prednja svjetla za vožnju po noći

Super malen i svijetle, MJ-900 nudi najsvestraniji uzorak zrake u staji Magicshine.
Način rada slabog osvjetljenja ui oko središta grada gdje je dovoljno svjetla, pretvorite ga u punu u udaljenim područjima kako biste bili sigurni da možete vidjeti i vidjeti ih.

Chat Now

Detalji o proizvodu

S 3 načina rada s mogućnošću odabira, od najvišeg podešenja na teoretskom 1200 lumena, do 50% snage na 500 lumena i 30% izlaza na oko 300 lumena. Svjetlo za bicikle MJ-900 sposobno je ispuniti potrebe svakog gradskog / urbanog biciklista pod različitim uvjetima, bez obzira da li im je potreban puni proizvod, gdje je svjetlo potpuno odsutno ili vožnja u gradskom predjelu gdje je sposobnost da se vidi još ne zasljepljuje druge Postaje važno.


Veličina

Kod manje od 2 inča u svakom smjeru, MJ-900 i baterija zajedno težu na manje od 200 g.


montiranje

Koristite O-prsten za montažu upravljača. Baterija je erogonična i zagrljaj okvira bicikla pomoću najlonskih traka, pričvršćenih pomoću velcro. Oba su vrlo jednostavna za polaganje i polijetanje.


punjenje

Napajanje izmjeničnom strujom s zadanim punjačem će prijeći 3,5 godine na bateriju.


snop

Za svakodnevnu vožnju unutar gradskih ulica, preporučujemo 30% -tni izlaz kako ne bi zaslijepljen nadolazećim vozilima, približavajući se periferiji grada gdje nema svjetla. Izlaz 50-100% trebao bi se koristiti kako bi ponudio najbolju vidljivost i za vozača i druge putnike i vozače.


Vrijeme izvođenja

Tijekom gradskog povremenog jahanja ili vožnje na putu, većina vozača koristi 30-50% snage tijekom svakodnevnog putovanja, standardna će baterija moći ponuditi 4-10 sati trajnog rada.


Sadržaj kutija

far

Gumeni prsteni

Akumulatorska jedinica 7.4V 2.6Ah

Punjač

Najlonske trake

Jamstvena kartica

Engleski korisnički priručnik


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-900 punjiva mini proračun LED prednja svjetla za bicikl za jahanje noću, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit