Sve u jednom svjetlu

Sve u jednom svjetlu

Jedna od najnovijih verzija Magicshinea 2018, Allty 300, u jednom urbanom prednjem svjetlu, pojedinačni LED dizajn, veliko područje raspršivanja topline, ugrađeni sigurnosni svjetlosni indikator, indikator baterije i USB punjiva. XP-G2 LED je sposoban za 300 lumena maksimalnog izlaza, koji je posebno dizajniran ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Jedna od najnovijih verzija Magicshinea 2018, Allty 300, u jednom urbanom prednjem svjetlu, pojedinačni LED dizajn, veliko područje raspršivanja topline, ugrađeni sigurnosni svjetlosni indikator, indikator baterije i USB punjiva.

2.jpg

XP-G2 LED je sposoban od 300 lumena maksimalnog izlaza, koji je posebno dizajniran da bude proračunljiv i nudi vidljivost koja je dovoljna za vidjeti i biti vidljiva, a ne zasljepljujući vozačima. Kada se koristi kao svjetiljka kacige, ugrađena stražnja sigurnosna svjetla funkcionira mnogo poput stražnjeg svjetla bicikla postavljenog na naslon sjedala. Osim toga, to će biti na vašoj kacigi, a obližnji putnici mogu lako vidjeti. Crvena LED stražnja svjetla konfigurirana su tako da nude konstantan način rada i 2 načina rada bljeskalice.

3.jpg

Allty 300 koristi univerzalni Garmin stilski držač i može se spojiti s različitim sustavima montaže upravljačkih kotača. Zadana silicijska držač remena osigurava više nego sigurno pričvrstiti na sve to u jednom svjetlu. Kaciga se može nabaviti zasebno kao dodatnu opremu.

4.jpg

Uz sve u jednom svjetlu bicikla, ponekad je potrebna ponovna aktivacija baterije radi ponovnog kalibriranja punog kapaciteta Li-ion ćelija.


Hot Tags: sve u jednom svjetlu za urbane bicikle, iz SAD-a, trgovine, jeftino, popust, najbolje, izdržljivo, kvalitetno i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit