Prednja svjetla za cestovnu vožnju s kacigama

Prednja svjetla za cestovnu vožnju s kacigama

Jeste li cestovni biciklist koji traži umjereni izlaz, super lagani LED svjetlo s ugrađenim sigurnosnim značajkama? Ne tražite dalje, Allty 500 je jedan od najnovijih Magicshineovih unosa 2018. godine, koji će pružiti biciklističkim biciklima upravo ono što traže. Jedna XP-L LED snaga od 500 lumena ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Jeste li cestovni biciklist koji traži umjereni izlaz, super lagani LED svjetlo s ugrađenim sigurnosnim značajkama? Ne tražite dalje, Allty 500 je jedan od najnovijih Magicshineovih unosa 2018. godine, koji će pružiti biciklističkim biciklima upravo ono što traže.

2.jpg

Jedan XP-L LED sposoban je za maksimalnu snagu od 500 lumena, powered by theternal 1800mAh litijska baterija.

4.jpg

Ugrađeno crvenim stražnjim sigurnosnim svjetlom može se kontrolirati neovisno od prednjih svjetala. To je osobito korisno kada se montira na kacigu. Paket s maloprodajom sadrži trake za upravljač i kacigu, koji bi se mogao lako instalirati i osigurati vrlo sigurno držanje. Osnovna baza svjetla koristi gamin stil i isječke brzo i brzo odredišta.

3.jpg

Prednje svjetlo cestovnoga kotača Allty 500 nema dodatne karakteristike pahuljica koje će malo ljudi ikada koristiti, a služi samo za umjetno napuhavanje cjenovne oznake. Na samo 74g i 1,5 satni izlaz na najvišu svjetlinu, s ekonomskom cijenom koju gotovo svatko može prihvatiti, savršeno se uklapa u namjeravanu svrhu, uz samo stvarnu vrijednost i korisnost koja mu se pruža korisnicima.


Hot Tags: cestovno svjetlo s kacigom, iz SAD-a, trgovina, jeftino, popust, najbolje, izdržljivo, kvalitetno i niska cijena
Srodni proizvodi

Upit