Eagle 600 Najvažnije USB svjetiljke za napajanje bicikla, Svjetla za vožnju bicikla na cesti

Eagle 600 Najvažnije USB svjetiljke za napajanje bicikla, Svjetla za vožnju bicikla na cesti

USB punjiva i lagana težina, Eagle 600 proizvodi 600 lumena stvarnog izlaza iz dviju LED namjena.
Top LED za bacanje daljinskog i donjeg LED bloka u blizini svjetla poplava. LED zaslon za intenzitet i preostalu potrošnju baterije.

Chat Now

Detalji o proizvodu

Eagle 600 je prvi OLED bicikl svjetlost tvrtke Magicshine. Sadrži mnoge nove značajke, sve o Eagle 600 nosi oznake Magicshine kvalitete, vrijednosti, robusne, cestovne bicikla specifične, aluminijsko tijelo s jakom snagom snopa, USB punjač, lagan za korištenje brzog oslobađanja nosača i bolji od Prosječna bočna vidljivost.


Dva narančasta bočna prozora pružaju veću vidljivost od mnogih drugih svjetala na cesti i okretanja nosača držača upravljača tako da možete odabrati gredu na jednu stranu drugog. Puno i nisko grede funkcioniraju preko dvije Cree LED žarulje i ugrađene baterije (jedna litij-ionska ćelija 18650) koja se napaja putem USB kabela, bilo putem računala ili USB utičnice.


Eagle 600 je prvo svjetlo koje nudi visoku zraku i kratko svjetlo iz odvojenih Cree LED dioda. To je tipično za Magicshineov pristup inovacijama i na gornjoj se vrpci nalazi prekidač za način rada koji se može postaviti na način treperenja ako je potrebno. Sama zraka nudi veliko širenje, puno udaljenosti, ali snaga je ništa bez kontrole, a ovaj uzorak zraka dobro je definiran, ali s mekim prijelazom oko rubova.

Sve boje osim crne su prekinute.

图片 2.jpg

Road.cc Pedal Powered Reviewed - robusna cestovna bicikla specifična svjetlost s izvrsnom snagom snopa i boljem od prosječne vidljivosti strane


图片3.jpg Magicshine Eagle 600 je robustan, cestovno-bicikl specifičan, aluminijski napunjen led svjetlo za ciklus s izvrsnom snopa zraka, USB naboj kabela, jednostavan za korištenje brzo oslobađanje zagrada i bolje od prosječne strane vidljivost.


图片3.jpg Magicshine je specijalist svjetala za biciklizam i ronjenje. To bi moglo značiti da će Eagle 600 prednja svjetla za bicikl biti bolji od zacrtane vode od nekih svojih konkurenata. Nije bilo kiše tijekom ispitnog razdoblja pa smo ga ostavili u zdjeli vode da saznamo. Zasvijetlila je punu zraku na 100 minuta i napunila ga bez ikakvih problema.

图片3.jpg Priključak USB priključka za napajanje znatno je bolji od prosjeka, a na vrhu svjetlosti nalazi se osvijetljeni prozor za prikazivanje kako biste znali koliko je količina nabave dostupna u oba postotka i na vremenu. Do sada je to bilo točno za nekoliko minuta. Gumb funkcije snopa sjedi se odmah iza prozora zaslona i vrlo je jednostavan za uporabu s rukavicama u rukavicama.


图片3.jpg Ovo je svjetlo koje je dizajnirano za cestu, a ne na cestovne korisnike. Dva narančasta bočna prozora pružaju veću vidljivost od mnogih drugih svjetala na cesti i okretanja nosača držača upravljača tako da možete odabrati gredu na jednu stranu drugog. Puno i nisko grede funkcioniraju preko dvije Cree LED žarulje i ugrađene baterije (jedna litij-ionska ćelija 18650) koja se napaja putem USB kabela, bilo putem računala ili USB utičnice. Ne postoji mrežni utikač, ali oni su samo koštali nekoliko sati. Puno naplata od praznih traje oko pet sati, ali možete nadograditi bilo kada.


图片3.jpg '600' u imenu odnosi se na svjetlost koja je izmjerila 600 lumena, svjetlija od većine USB napunjenih svjetala i vrlo ravnomjerno širenje zrake koja je savršena za vožnju državnim tragovima.

Za lit ceste najniža zraka je u redu. Djeluje učinkovito kao prigušeno prednje svjetlo, a na to ćete dobiti oko šest sati vožnje. Prodajni spiel spominje postavku bljeskalice, ali na našem uzorku nije bilo načina rada bljeskalice. Umjesto toga imamo četiri postavke neprekidnog snopa.


图片3.jpg Nosač upravljača dolazi s tri trake za različite širine tračnica. Oni izgledaju malo slab, ali su puno teže nego što izgledaju. Nosač se lako uklapa, pomoću ključa alata i ostaje čvrsto na grubljim površinama. Svjetlo se čvrsto spušta u držač i lako se oslobađa s malom polugom za brzo oslobađanje na stražnjoj strani, tako da je uklanjanje kad parkirate gotovo trenutačno.


图片3.jpg Praktičnost je ovdje ključna. To je džepna svjetlost koja je lako kliknuti i isključiti bicikl. Dovoljno je svijetla da se upali na bilo koju cestu, ali jednostavno za odbijanje ako ne želite zasjeniti one koji dolaze. Osobno nikada ne koristim bljeskalicu na prednjem svjetlu tako da ga nisam propustio, ali je trebao biti tamo.


Sadržaj pakiranja:

USB prednja svjetla

USB kabel za punjenje

Ugrađena USB punjiva baterija 3.7V 3100mAh

Držač ručke

Kućište ključa

Jamstvena kartica

Velvet vrećica za vješanje

Engleski korisnički priručnik


Težina

11.995 oz

Dimenzije

11.614 x 4.293 x 4.133 in

Izvor svjetlosti

2 * CREE XP-G2

Svjetlosni tok

600LM

Shellov materijal

Aluminijska legura i plastika

Prekidač

Prekidač vršnog klika

Načini rada

Visoka niska snopa / niska zraka / treperi

Baterija

1 x 18650 Li-ionska baterija (3.7V 3100mAh)

Indikator napajanja

OLED prikaz: uzorak zrake + vrijeme izvođenja

dužina trajanja

1,5 sati @ 100% svjetlosti

Vodootporan

IPX5

Veličina

L105 x W40.7 x H72mm

AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: Eagle 600 najuspješniji USB punjač bicikla LED svjetla, cestovna svjetla za vožnju bicikla, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit