Najbolja svjetla za bicikliste

Najbolja svjetla za bicikliste

Na temelju jednog od naših najpopularnijih setova za mountainbike, MJ-906, dolazi novo osmišljen MJ-906B. Pokazalo se kao jedan od naših najboljih svjetala za mountainbike. Sve što je uspjelo 906 uspjelo je proučeno, poboljšano i prošireno u 906B. 5xCREE XM-L2 LED uređaji mogu staviti ...

Chat Now

Detalji o proizvodu

Na temelju jednog od naših najpopularnijih setova za mountainbike, MJ-906, dolazi novo osmišljen MJ-906B. Pokazalo se kao jedan od naših najboljih svjetala za mountainbike.

2.jpg

Sve što je uspjelo 906 uspjelo je proučeno, poboljšano i prošireno u 906B. 5xCREE XM-L2 LED-ovi su u mogućnosti isporučiti i održavati 3200 + stvarnih lumena svjetla za 1,2 sata. Temperatura boje će biti malo toplija od dnevnog razdoblja od 6 k. Širina zrake nije previše visoka niti previše široka. Peraje za raspršivanje topline je malo poboljšano, kao i za bolje performanse. Baterija je sada i DC i USB punjiva i mogu se koristiti kao punjač telefona.

3.jpg

Raznovrsna kontrola putem Bluetooth aplikacije omogućuje 906B da bude više od MTB svjetla. Svjetlina se može podesiti u rasponu od 1% do 100% na bilo koji način svjetla. Dakle, ako vozite na gradskim ulicama, također ste pokriveni. Jednostavno okrenite okretni gumb prema dolje, čak i na 10%, još je 300 plus lumena, što bi vam bilo dosta da se vidite, a obližnji vozači zahvaljuju na tome. Uz standardnu ​​4-ćeliju litijsku bateriju možete zadržati svjetlo na desetke sati.

4.jpg


Hot Tags: najbolji mountain bike svjetlo, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvaliteta, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit