MS-622 Clip On USB punjiva bicikla svjetla za sigurnost bicikla za urbano biciklizam noću

MS-622 Clip On USB punjiva bicikla svjetla za sigurnost bicikla za urbano biciklizam noću

Isječak na dizajnu čini ovo svjetlo kompatibilno s većinom aktivnosti na otvorenom. S 5 sati rada, MS-622 sigurnosni svjetlosni set savršen je za kacigu za bicikle, leđa, bicikle, kućne ljubimce ili djecu. Prikladno napunjen putem USB-a i potpuno vremenske provjere.

Chat Now

Detalji o proizvodu

Jedinstveni pojedinačni LED dizajn urbani bicikl svjetlost set napravljen za gradske ljude koji vježbe, mijenjati i sudjelovati u svim vrstama aktivnosti u uvjetima slabog osvjetljenja. USB punjiva, male veličine i super lagane težine, 3 načina odabira, ova se svjetla mogu koristiti za trčanje, vožnju biciklom, skateboarding, lebdenje na pistu ili samo hodanje vašeg psa.


Svjetla previše svijetla jednako su vjerojatna da uzrokuju nesreće kao da nema svjetla, vjerojatno još više. Dizajnirali smo prednje svjetlo za korištenje bijelog LED-a, 30 lumena, stražnje svjetlosti, crvene LED-a na 10 lumena, dovoljno svijetle da bismo privukli pažnju, ali ne neugodno drugima. Oba svjetla u ovom setu mogu biti postavljena na način rada High, Low i Flash, a mogu trajati 5 sati svaki pri punoj svjetlosti, 10 sati na bljeskalici. Vrijeme punjenja je brzo 1,5 sata.


Kada se radi o sigurnosnim svjetlima, apsolutno ne želite ići na jeftinu rutu i nemojte se slomiti nepoznato tijekom vožnje kad je cesta malo pomaknuta ili se svjetlosni poklopac pada, jer ste ga i malo previše riješili Mnogo snage. Izgradili smo svjetlo za gradnju sigurnosnog svjetla MS-622 s anodiziranim tijelom od aluminijske legure, stručnom izobrazbom i vremenskim protokolom IPX4, te će vam svjetla služiti već dugi niz godina.


AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MS-622 isječak na USB punjiva svjetiljka za bicikle LED bicikla noću, iz SAD-a, trgovina, jeftina, popusta, najbolje, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit