MJ-898 kaciga za bicikle s ugrađenim LED stražnjim svjetlima za cestovne bicikliste

MJ-898 kaciga za bicikle s ugrađenim LED stražnjim svjetlima za cestovne bicikliste

MJ-898 je kaciga za bicikle s ugrađenim LED svjetiljkama. Svjetlo prednjeg svjetla od 350 lumena je tamo kako bi se upalilo vaše staze, dok su zaokrenuti i stražnja upozoravajuća svjetla kako bi bili sigurni da ste vidjeli na putu automobilima i drugim biciklistima. Neće vam trebati svjetla za bicikle s ovom kacigom.

Chat Now

Detalji o proizvodu

S njegovim prednjim LED svjetlom od 350 lumena, bočnim signalnim svjetlima i stražnjim sigurnosnim svjetlom, MJ-898 ima funkcije različitih svjetala za bicikle za sigurnost i svestranost. Sve u jednom dizajnu s tehnologijama i iskusnim okupljenima dugogodišnjim iskustvom iz biciklističke industrije i povratnim informacijama našeg osoblja za profesionalce, kugla za bicikle Genie serije izvrsna je zamjena za naše postojeće biciklističke staze za bicikle ili kao velika komplementarna ili sigurnosna kopija svjetla.


far

Prednje svjetlo kacige je jedno XP-G2 LED svjetlo s maksimalnim svjetlosnim tokom od 350 lumena (4,5 W) i kut zrake je 30 stupnjeva, a također se može naginjati gore ili dolje za 20 stupnjeva. Može se kontrolirati daljinskim ili prekidačem na vrhu kacige.


Sigurnosne svjetiljke

Bočna svjetla za upozorenje i stražnja svjetla za upozorenje SMD LED su i mogu se kontrolirati samo bežičnim daljinskim upravljačem. Okretni signali pokrivaju velika područja na stranama kacige radi maksimalne vidljivosti. Stražnja sigurnosna žaruljica "inteligentna" slično našem MJ-898 pametnom stražnjem biciklu, s ugrađenom tehnologijom detekcije pokreta. Njegov uzorak svjetlosti i izlaz automatski će se promijeniti ovisno o brzini i uvjetima okoline za maksimalnu vidljivost.


Baterija

Kutija za akumulator nalazi se na vrhu kacige, odmah iznad vašeg čela i ima kapacitet za dvije 18650 li-ion baterije.


dužina trajanja

Maksimalni radni vijek s jednom baterijom 18650:

Prednja svjetla: nešto više od 4 sata na najvišem položaju, 5 i pol sati na srednjoj i 10 i pol sati na nisko, više od 11 sati na bljeskalici.

Stražnje svjetlo: 17 sati na 100%, 65 sati na brzom bljeskalici, 98 sati na pulsiranju, 96 sati na usporenom bljeskalicom i način upozorenja osigurava više od 107 sati stalne upotrebe.

Signali desne i lijeve strane: 11,7 sati stalne uporabe.


AM2 (001) .jpg

AM3 (001) .jpg

am4 (001) .jpg

am5 (001) .jpg

am6 (001) .jpg

Hot Tags: MJ-898 kaciga s ugrađenim LED stražnjim svjetlima za cestovne bicikliste, iz SAD-a, trgovina, jeftini, popust, najbolje, izdržljiva, kvalitetna, niska cijena
Srodni proizvodi

Upit